Skip to content

Recent Articles

19
feb

Készülékkedvezmények

A szolgáltatónál jelenleg 4 – köztük dual SIM-es – készülék többtízezres kedvezménnyel kapható, ha a havi alapdíjad 4500 Ft fölött van akár . Érdeklődés és vásárlás a szolgáltató ügyfélszolgálatain.

27
jan

Tarifacsomag váltás interneten

A szolgáltató online felülete is lehetőséget biztosít tarifacsomag váltásra. Ez azonban két esetben is nehézségekbe ütközhet: egyrészt, ha az ember személyes adataiban változás következett be (pl. új igazolványai vannak), másrészt ha az ennek nyomán postán/futárral kiküldött szerződéstervezetet nem tudja személyesen(!!!) átvenni.

Ezért az a javaslatunk, hogy a tarifacsomag váltást (a) munkaidőben a 70 4404454 számot felhívva intézze az ember, ahol az eredeti szerződéskötéskor megadott ügyfélbiztonsági kóddal tudja magát azonosítani, vagy (b) ilyen kód hiányában személyesen egy ügyfélszolgálaton, ahol egyúttal megtudhatja a kódját is, hogy legközelebb elég legyen telefonálnia.

A telefonos lehetőségnél az ügyintéző látja a személyes adatokat és az elérhető tarifa-opciókat is, érdemes vele elmondatni a lehetőségeket, s józanul számolni, milyen alapdíj mellett milyen szolgáltatásokra van szüksége valakinek. Ehhez nagy segítséget nyújt a saját korábbi telefonszámlák tanulmányozása, ismerete: mennyit telefonálok milyen irányba, mennyi az alapdíjam, mennyit internetezek, stb. Ez minden egyéb részletező nélkül kiderül a számlából.

27
jan

Világ napijegy – vigyázz!

Aki most csatlakozik, vagy tarifacsomagot vált, kérdezzen rá a szerződéskötéskor, illetve ellenőrizze, hogy a Világ Napijegy szolgáltatás aktiválva van-e! Ez napi 2000 forintba kerül külföldi mobilhasználat esetén, s számos alkalommal felesleges. Mivel bekapcsolt állapotban automatikusan aktiválódik a külföldi hálózat használatakor, nem a határátlépéskor, hanem előre kell végiggondolni, szeretne-e az ember használni!

5
dec

Új tarifák érhetők el!

A mai naptól új tarifák érhetőek el! Részletek bejelentkezés után a Tarifa menüpontban.

Érdemes minden tagnap megnéznie, nem jár-e jobban, ha az új csomagok valamelyikére áttér!

Tarifaváltáshoz NEM kell igazolást igényelni, s az – ha tudod az ügyfélbiztonsági kódod – munkaidőben telefonon is intézhető a 70 4404454 számon.

5
dec

Hosszabbítás?

Sokszor felmerül a kérdés, kell-e hosszabbítani a lejárt 1 éves tarifahűség esetén.

A válasz az, hogy nem kötelező, s jellemzően (pl. 20 perc ingyen beszélgetésért) nem is érdemes, mert ezzel újabb 1 évre leköti az ember a telefonszámát, s ha kedvezőbb tarifacsomag jön ki, nem tud váltani.

Nagyon fontos tudni, hogy hűségidő alatt nem lehet alacsonyabb alapdíjú tarifacsomagra váltani!

3
Sze

Kedvezményes készülékek és ajánlás

A szolgáltatónk 3 készüléket – bizonyos feltételek teljesíülése esetén – kedvezménnyel árusít: Samsung Galaxy A20e Dual SIM, Huawei P Smart 2019 Dual SIM, LG Q60.

Továbbra is él az ajánlással elérhető időszakos alapdíjkedvezmény!

3
jún

3 promóció

Ha a legdrágább alapdíjú csomagot választod, egyes készülékeket kedvezményesen és részletre is meg lehet most venni. Érdeklődj a szolgáltató ügyfélszolgálatán!

Ha új számot veszel, a családban bővül a flotta, ajánlási kedvezményt lehet igényelni, melynek részleteiről érdeklődj az igazolásigényléssel párhuzamosan!

Megújuló pluszadat most kedvezményesen vásárolható. Érdeklődj a szolgáltató ügyfélszolgálatán!

4
feb

Készülékkedvezmények

A készlet erejéig, illetve visszavonásig, de legfeljebb 2019. március 31-éig kedvezményesen és 12/21 havi részletre is kaphatók az alábbi készülékek: Nokia 3.1, Samsung Galaxy A6; Huawei P20 lite 64GB. Részletek a mobilszolgáltató ügyfélszolgálatain vagy tagoknak emailben a pikkflotta [kukac] gmail.com címre írt levélben leadott kérdésre válaszul.

12
nov

Készülékkedvezmények

A készlet erejéig, de legfeljebb 2019. január 31-éig kedvezményesen és részletre is kaphatók az alábbi készülékek: Huawei Y5 (2018), Samsung Galaxy J6 Dual Sim, LG Q7. Részletek a mobilszolgáltató ügyfélszolgálatain vagy tagoknak emailben a pikkflotta [kukac] gmail.com címre írt levélben leadott kérdésre válaszul.

9
Júl

Kedvezményes készülékek

Alcatel 2038X és Vodafone Smart N9 és Huawei Mate 10 lite Dual Sim kedvezményesen és részletre is július 2-ától visszavonásig / készlet erejéig.