Skip to content

2020-01-27

Tarifacsomag váltás interneten

A szolgáltató online felülete is lehetőséget biztosít tarifacsomag váltásra. Ez azonban két esetben is nehézségekbe ütközhet: egyrészt, ha az ember személyes adataiban változás következett be (pl. új igazolványai vannak), másrészt ha az ennek nyomán postán/futárral kiküldött szerződéstervezetet nem tudja személyesen(!!!) átvenni.

Ezért az a javaslatunk, hogy a tarifacsomag váltást (a) munkaidőben a 70 4404454 számot felhívva intézze az ember, ahol az eredeti szerződéskötéskor megadott ügyfélbiztonsági kóddal tudja magát azonosítani, vagy (b) ilyen kód hiányában személyesen egy ügyfélszolgálaton, ahol egyúttal megtudhatja a kódját is, hogy legközelebb elég legyen telefonálnia.

A telefonos lehetőségnél az ügyintéző látja a személyes adatokat és az elérhető tarifa-opciókat is, érdemes vele elmondatni a lehetőségeket, s józanul számolni, milyen alapdíj mellett milyen szolgáltatásokra van szüksége valakinek. Ehhez nagy segítséget nyújt a saját korábbi telefonszámlák tanulmányozása, ismerete: mennyit telefonálok milyen irányba, mennyi az alapdíjam, mennyit internetezek, stb. Ez minden egyéb részletező nélkül kiderül a számlából.

Read more from Egyéb

Comments are closed.